Mojave , High Sierra, Sierra sau El Capitan ? Ai ajuns pe pagina pe care trebuie. Instalam orice MacOS are nevoie Macbookul tau!
mac-osxDesi sistemul de operare al dispozitivelor Mac este considerat a fi mult mai stabil decat al utilizatorilor Windows, problemele nu vor trece neobservate chiar si in fata unui care isi axeaza atentia mai intai de toate pe securitate si siguranta.

Avand o compatibilitate usor limitata cu tipurile de aplicatii ce ar putea dauna functionarii dispozitivului, Mac OS se poate lauda cu o siguranta sporita in favoarea sistemelor omoloage. De aceea, o mare parte din problemele intampinate de utilizatori sunt mai degraba indreptate spre partea de hardware, iar reparatiile constau adesea in inlocuirea pieselor.

Totusi, exista si probleme de interior pe care nu le poate ocoli. Virusii, care par a fi la nedorita indemana a oricarei persoane ce foloseste Windows, fac si ei parte din categoria problemelor lui Mac OS. De asemenea, orice dispozitiv prezinta ambiguitati in momentul in care este utilizat excesiv sau sunt instalate mult prea multe aplicatii, peste limita maxima care faciliteaza procesarea in conditii optime. Acestea ar fi principalele cauze de ordine software care v-ar putea comunica faptul ca starea de functionare a electronicului nu mai este cea dorita.

Pe plan hardware, cred ca deja suntem familiarizati cu faptul ca defectiunea oricarei componente este un minus, in functie de rolul pe care aceasta il joaca.

instalare-mac-osMare parte din aceste probleme se solutioneaza prin clasicul proces de instalare sistem operare Macbook MacOS. Cu toate acestea, cum ne dam seama cand este momentul sa luam decizia de a face aceasta schimbare? In cel mai rau caz, Macbookul nostru va inceta din a mai functiona. In cazul problemelor mai putin grave, sistemul va afisa un logo cu un lacat ce va indica starea de nefunctionare, fie displayul va afisa doar ecranul de boot, un semn definitoriu interdictiei de a accesa informatiile din interior sau chiar nimic, adica afisajul va ramane negru. Mai sunt si alte simptome, insa in urma analizei fiecaruia dintre ele va veti da seama ca e necesar sa reinstalati sistemul de operare.

Procedeul in sine poate fi unul destul de dificil, iar executarea sa intr-o maniera necorespunzatoare poate conduce la aparitia unor alte diviziuni de probleme. Sfatul nostru este de a va indrepta spre un service specializat in problemele tehnice, cu experienta anterioara in domeniu instalarii sistemelor de operare.

Power Laptop Service detine aparatura si personalul necesar pentru a duce la bun sfarsit o astfel de sarcina in conditii normale, in functie de modelul de laptop si sursa problemei. Pretul include o garantie ca produsul va fi predat in aceleasi conditii de functionare hardware precum a fost receptionat de reprezentanta noastra, pe cand partea de software va beneficia de un sistem de operare proaspat instalat si functional.

Pret instalare Apple MacOS  : 100 – 200 ron in functie de MacOS-ul ales de dvs.