Sunt doua aspecte care pot conduce la deteriorarea iremediabila a balamalelor unui laptop si echipa Power Laptop vine in sprijinul vostru cu proceduri de inlocuire moderne, cu rezultate impecabile. Daca socurile mecanice sau impactul cu solul conduc detasat acest top al motivelor principale pentru deteriorarea balamalelor unui laptop, uzura este si ea un motiv suficient de intemeiat pentru a o lua in considerare atunci cand distingeti aceasta problema.

Ca efecte secundare ale unei balamale rupte, luati in calcul posibilitatea de rupere in totalitate a carcasei, defectiuni severe ale display-ului care pot conduce pana la imposibilitatea de a-l mai utiliza, fisuri la nivelul cablului interconector intre display si placa de baza a laptopului cat si alte probleme tehnice minore dar destul de costisitoare datorita interventiilor destul de deficitare in anumite circumstante.

Astfel, daca sesizati ca una dintre cele doua balamale ale laptopului vostru sau chiar ambele unitati prezinta defectiuni si va este tot mai dificil sa lucrati, va rugam sa apelati la service-ul nostru autorizat in vederea efectuarii unei analize de risc. In urma constatarii pe care v-o oferim in mod gratuit, veti afla care este stadiul balamamelor, daca riscul utilizarii in aceste conditii este mult prea mare cat si solutii viabile de inlocuire balamale indiferent de modelul de laptop pe care il detineti.

Unele cauze de rupere a balamalelor unui laptop pot fi tinute in frau, asa cum este neglijenta sau anumite momente de neatentie in deplasarea laptopului dintr-o locatie intr-alta. Pe de alta parte, fabricatia destul de deficitara sau uzura intervin fara voia voastra, moment in care singura modalitate de rezolvare a problemei este sa inlocuiti balamalele laptopului cu unele mai rezistente dar cu acelasi standard pentru ca utilizarea sa se deruleze la fel de eficient.

Avantajele de a inlocui balamalele unui laptop in service-ul nostru:

  • Oferim servicii de diagnoza in mod gratuit daca alegi sa repari laptopul la noi. Daca refuzi reparatia dupa aflarea diagnosticului si a pretului reparatiei, trebuie sa achiti o taxa de diagnoza in valoare de 80 ron.
  • Interventiile noastre sunt prompte si niciodata nu dureaza mai mult de 48 de ore.
  • Avem majoritatea produselor pe stoc sau in stocul furnizorilor.
  • Oferim garantie de pana la 24 de luni.
  • Asiguram montaj profesional.
  • Efectuam teste in compania clientilor dupa fiecare interventie.

Oferim inlocuire balamale laptop la nivel profesional indiferent de producator sau model. Pentru a afla care sunt costurile interventiilor cat si durata acestora, va rugam sa ne oferiti mai multe detalii utilizand una dintre modalitatile uzuale de contact.