Display Macbook Spart? Nicio problema, te rezolvam noi cat ai zice „iar am spart display-ul laptopului”!  Nu, nu iti putem garanta echimbarea ecranului in 3 secunde. Iti putem oferi insa 12 luni garantie pentru orice display cumparat de la noi. Manopera pentru Inlocuire display MacBook poate dura intre 1 ora si 48 ore in functie de cat de aglomerati suntem in perioada in care aduci laptopul. Durata exacta pentru o schimbare ecran Apple MacBook o poti afla doar daca ne contactezi folosind formularul acesta sau telefonic la numarul : 0746 222 845

display sau sticla sparta macbook

De ce sa alegi PowerLaptopService daca ai nevoie de o inlocuire display Apple MacBook :

  • Orice schimbare de display Macbook se face gratuit daca achizitionezi ecranul de la noi;
  • Beneficiezi de 12 luni garnatie pentru orice display sau ansamblu achizitionat de la noi ( inclusiv pentru display-urile tip retina );
  • Efectuezi operatiunea in acelasi loc din care ti-ai cumparat si display-ul;
  • Schimbarea display-ului se opereaza in conditii de siguranta maxima. Acest lucru inlatura defectele care pot aparea ulterior ( particule de praf intre display si sticla, distrugerea panglicii video samd )
  • Detinem cel mai mare stoc de display-uri originale sau replacement din tara, furnizand astfel de produse catre peste 200 firme si service-uri Macbook din intreaga tara.

  Pret inlocuire display Apple MacBook : Manopera GRATUITA + Cost Display Apple ( intre 380 – 2900 ron in functie de model )