Considerata de foarte multi utilizatori drept cea mai importanta componenta a unui laptop, placa video este foarte expusa datorita functionarii la parametri foarte ridicati pentru o perioada lunga de timp. De altfel, de fiecare data cand aprindeti laptopul si pe ecranul vostru se genereaza o imagine, acest lucru se datoreaza in primul si in primul rand placii video, un adevarat motor grafic prin care puteti realiza o multitudine de task-uri utilizand laptopul personal.

In acest moment exista modele de laptopuri cu placa video incorporata pe placa de baza care sunt mai putin performante din punct de vedere grafic insa foarte fiabile daca ne raportam la utilizatorii care nu necesita performante grafice avansate, cat si modele cu placi video dedicate.

Serviciul nostru de reparatii placa video se adreseaza tuturor posesorilor de laptopuri cu modul dedicat, echipa Power Laptop fiind capabila sa ofere servicii de calitate pentru orice model de motor grafic. Reparam placi video nVidia sau ATI, acesti doi producatori fiind printre cei mai populari la nivel mondial, in urma procedurilor aferente fiindu-va returnata aceeasi placa video, cu aceleasi performante grafice dar si cu o garantie de pana la 12 luni, perioada in care suntem raspunzatori de orice problema tehnica aparuta post interventie.

De ce sa alegeti un serviciu de reparatii placa video laptop?

Fata de o placa video noua, placa video de laptop reparata are un cost de redare a functionalitatii sale cu mult mai scazut. Practic, apeland la serviciul nostru de reparatii placa video laptop veti avea posibilitatea de a utiliza din noua vechiul vostru prieten tehnologic pentru o suma care nu depaseste 30% din pretul de achizitie al unei placi video noi.

Singurul inconvenient cand vine vorba despre repararea unei placi video il consideram diagnoza care poate dura pana la 48 de ore. In aceasta perioada, echipa de tehnicieni Power Laptop vor supune placa video unor numeroase teste care vor returna care sunt componentele defecte precum si maniera prin care ele pot fi reparate/inlocuite.

Ca rezultat, Power Laptop Service garanteaza reparatii pentru orice placa video de laptop si va ofera solutii rapide si profesionale. Garantam reparatii pentru placi video ale unor laptopuri precum Samsung, Sony, Toshiba, Apple, Asus, Acer, Dell, Lenovo, LG, MSI, HP, Fujitsu sau Panasonic, procedura fiind realizata in totalitate in termen de pana la 72 de ore de la predarea laptopului in service-ul nostru.

Cauze frecvente ale defectarii placii video:

  • Aparitia unor culori ciudate in diferite zone ale display-ului – verde, rosu sau albastru.
  • Pixeli nefiresti.
  • Linii orizontale sau verticale care impedica vizibilitatea.
  • Ecran negru – fara afisaj.
  • Ecran albastru insotit de anumite erori.
  • Restartare frecventa a laptopului.
  • Imposibilitatea de a mai porni/afisa ceva pe display.
  • Rezolutii mai mici decat cele uzuale si imposibilitatea de a le seta manual din Control Panel.

Daca sesizati oricare dintre aceste defecte sau orice alta abatere de la functionarea uzuala a laptopului vostru, nu ezitati sa ne adresati o solicitare de diagnoza folosind metodele de contact prezente pe site-ul nostru. Diagnoza placii video este GRATUITA daca alegi sa o si repari la noi. Daca dupa aflarea pretului si a diagnosticului refuzi reparatia trebuie sa achiti o taxa de 80 ron.