Atunci cand iti cumperi un calculator nou trebuie sa il configurezi corect pentru a-l putea utiliza fara nicio problema pret de o perioada de timp cat mai lunga. Power Laptop Service garanteaza servicii de instalare si configurare pentru sisteme de operare, drivere si nu in ultimul rand programe si aplicatii pentru desktop, laptop sau tableta.

Pentru un calculator, fie el desktop sau laptop foarte performant, avem o serie de materiale software pe care le consideram esentiale pentru buna functionare a ansamblului vostru. Aceste programe va sunt oferite cu licenta, sunt actualizate la versiuni curente pentru a deveni cat mai fiabile, in timp ce instalarea pe care noi o efectuam se realizeaza tinand cont de specificatiile tehnice ale calculatorului vostru cat si de necesitatile voastra uzuale.

Instalare antivirus

Nu este recomandat sa instalati programe sau jocuri din diverse surse, sa transmiteti fisiere obscure de pe diferite medii de stocare si nici sa va conectati la internet daca nu v-ati securizat calculatorul cu ajutorul unui antivirus.

instalare messengerInstalam orice tip de antivirus, atat in versiunea FREE cat si cu licenta achizitionata de noi sau de dumneavoastra, in pretul solicitat de echipa noastra fiind incluse atat setarile de rigoare cat si scanarile incipiente pentru ca PC-ul sau laptopul sa fie securizate si pregatite pentru orice task doriti sa realizati.

Instalare arhivator/dezarhivator

Pentru a putea folosi orice tip de fisier arhivat sau pentru a arhiva anumite fisiere de mari dimensiuni, veti avea nevoie de un astfel de program. Instalam, configuram si va dam in folosinta unul sau mai multi arhivatori de calitate.

Instalare browser web

Desi majoritatea sistemelor de operare vin la pachet cu macar un browser web, noi va recomandam instalarea unuia mai performant. Google Chrome, Mozilla Firefox sau Opera va pot fi instalate de catre tehnicienii nostri garantandu-va, in acelasi timp, o navigare sigura interconectand setarile de browsing cu cele ale antivirusului.

Instalare programe multimedia

instalare office – program laptopEsti un pasionat de gaming sau iti place sa urmaresti cele mai noi filme pe propriul calculator/laptop? Atunci ai nevoie de cele mai eficiente aplicatii multimedia pentru calculatorul sau laptopul tau. Vom instala Winamp, probabil cel mai popular program de redare a fisierelor MP3/Audio, BS Player pentru a putea urmari materiale video, inclusiv filme in format Full HD, cat si aplicatii de scriere a unui CD/DVD, de rulare a unui drive virtual pentru a-ti putea instala mai usor jocurile preferate dar si o aplicatie de stocare a fisierelor in Cloud precum Dropbox.

Instalare Microsoft Office

Daca nu dispui de o licenta Microsoft Office, putem instala un soft relativ similar dar care nu necesita o investitie financiara initiala. Acesta poarta numele de OpenOffice si dispune de aceleasi functionalitati ca si Microsoft Office insa la o scara mai restransa, asta si pentru ca este un program oferit 100% gratuit de catre dezvoltatori.

instalare programe – antivirusInstalare program de editare foto

Tocmai ti-ai achizitionat o licenta de Photoshop sau Adobe Illustrator si doresti sa incepi editarea propriilor fotografii? Noi iti oferim instalare de specialitate cat si setarile de baza pentru a putea folosi aceste programe dupa bunul plac. De asemenea, daca nu dispui de o licenta platita, iti putem recomanda cateva programe gratuite prin care sa oferi o nota amuzanta sau profesionala pozelor tale.