aptopul tau MacBook da semne de oboseala? Iti oferim serviciul profesional de Upgrade Ram SSD MacBook, GRATUIT daca cumperi, piesele de care are nevoie device-ul tau, de la noi. De cele mai multe ori la baza blocarilor frecvente si a functionarii sub parametrii a unui MacBook, sta utilizarea unei unitati de stocare de tehnologie veche ( HDD ) si a unei memorii subdimensionate.

upgrade_hdd_macbook

Lista operatiunilor de upgrade de care poti beneficia in Service-ul nostru Apple MacBook :

 • Upgrade SSD Macbook

  Chiar daca detii o unitate de stocare de tip SSD aceasta poate fi lenta sau datele pot ocupa intreaga memorie ramasa libera. Unitatile de stocare de timp SSD sunt la inceput de drum. Acest lucru face ca majoritatea MacBook-urilor sa fie dotate cu SSD-uri cu o capacitate de 120 GB care au viteza mica de transfer. Te putem ajuta cu un upgrade de SSD Sata sau M2 pentru a creste viteza de transfer. Alt avantaj este ca vei beneficia de un spatiu de stocare ridicat. Daca achizitionezi SSD-ul de la noi si operatiunea implica doar desfacerea capacului inferior al laptopului, costul operatiunii de upgrade RAM SSD MacBook este GRATUIT.

 • Upgrade Memorie Ram MacBook

  Memoria Ram se ocupa cu managementul programelor care ruleaza pe un MacBook. Aplicatiile uzuale actuale ( internet browser, programe de chat, editare foto etc ) vin cu din ce in ce mai multe optiuni, care evident, folosesc intensiv memoria RAM.  O singura fereastra dintr-un Internet Browser poate folosi 1 gb memorie RAM instalat in Macbook-ul tau. Daca utilizezi in mod multi-tasking un Apple MacBook cel mai probabil ai nevoie de un Upgrade Memorie Ram pentru a ajunge la 8 sau chiar 16 GB RAM .

 • Upgrade HDD MacBook

  Daca detii un Macbook care a venit dotat din fabrica cu o unitate de stocare de tip HDD, poti spune ca ai un laptop noi care foloseste o tehnilogie de acum 30 ani. HDD-ul unui MacBook este prima componenta care trebuie upgradata. Daca te-ai saturat sa astepti minute intregi pana porneste laptopul sau chiar un simplu program, chiar ai nevoie de aceasta operatiune. Ai nevoie de un SSD de generatie noua, fie M2 fie pe slot SATA 3 . Upgrade-ul de HDD este GRATUIT daca achizitionezi produsul de la noi.

 • Upgrade CPU / Procesor MacBook

  Acest tip de upgrade este cel mai delicat. De ce spunem asta? Pentru ca implica multa cercetare inainte de a face operatiunea, pentru a verifica daca procesorul pe care il folosesti pentru upgrade va fi recunoscut de placa de baza. Un MacBook este de obicei construit special pentru configuratia data insa sunt cazuri, in care upgrade-ul de CPU functioneaza de minune.