O componenta de baza datorita rolului sau extrem de important din ansamblul unui laptop, coolerul sau ventilatorul avand rolul de a extrage masa de aer cald din interior si sa o inlocuiasca cu una proaspata, optima pentru a pastra temperatura potrivita la nivelul circuitului electric. Daca sesizati incalziri extreme ale laptopului sau chiar si temperaturi ridicate care va impedica sa folositi ansamblul, este foarte probabil ca aceasta componenta denumita si cooler sa prezinta o defectiune provizorie sau permanenta pe care trebuie sa o rezolvati.

Distingem doua situatii relativ diferite dar care trebuie rezolvate in timp util pentru a nu periclita starea altor componente de baza ale laptopului vostru. Una dintre acestea coincide cu blocarea provizorie a coolerului sau functionarea sa ingreunata de depunerile de praf, in acest moment fiind necesara o curatare in profunzime pentru a solutiona aceasta problema.

De partea cealalta, este foarte posibil ca laptopul vostru sa nu mai detina un cooler functional, moment in care temperaturile de la interiorul laptopului vor ajunge la valori extrem de ridicate. Care sunt riscurile in aceasta situatie? Pe langa efectul de „ardere” al carcasei care va poate impedica sa tastati sau sa mentineti laptopul pe una dintre partile corpului, riscati ca placa de baza, procesorul, hard disk-ul sau placa video sa se defecteze, in acest caz costurile de reparatie fiind cu mult mai mari.

Va confruntati cu o problema a coolerului? Alegeti sa consultati oferta noastra de inlocuire cooler pe care o adresam tuturor proprietarilor de laptopuri si desktopuri din Romania. Chiar daca exista si solutii de avarie prin care puteti chiar voi sa inlocuiti coolerul sau sa incercati sa gasiti potentiala cauza a problemei, noi va recomandam consultanta de specialitate pentru a nu risca si alte defectiuni care pot afecta durata de viata a laptopului.

Coolerul, asa cum aminteam si anterior, este o componenta de baza si are ca principal rol pastrarea unei temperaturi optime la nivelul laptopului. Chiar daca aceasta componenta va fi inlocuita cu una relativ similara dar cu performante tehnice diferite, veti risca o functionare inadecvata si pe viitor, in acest caz fiind necesara o reinlocuire a coolerului intr-un service autorizat.

Power Laptop dispune de produse aflate in stocuri care permit inlocuirea oricarui model de cooler pentru laptopul vostru. Analizam situatia, oferim produse originale in concordanta cu specificatiile impuse de catre producator pentru buna functionare a laptopului vostru, efectuam montaj de calitate si beneficiati de o garantie de pana la un an pentru coolerul inlocuit.

Totodata, in urma analizei pe care o efectuam asupra laptopului vostru, va putem oferi sfaturi de intretinere si aveti acces si la serviciul de curatare totala a componentelor pentru indepartarea prafului si a altor depuneri.