inlocuire display laptop

Laptopul este un device electronic pe care detinatorii il folosesc destul de des in diversele activitati tehnologice zilnice. Cu toate acestea, indiferent de frecventa de utilizare, este foarte putin probabila aparitia defectiunilor. Totusi, atunci cand ne lovim de ele, cele mai multe dintre probleme sunt exclusiv legate de partea de soft. Foare rar avem „ocazia” sa spargem un display laptop si sa solicitam o inlocuire display laptop.

Nu este exclus sa ne trezim si cu o componenta externa vizibila care sa devina nefunctionala. De cele mai multe ori, acest lucru se intampla cu displayul laptopului. In cazul in care trecem prin nefericita situatie in care ecranul se sparge, si foarte rar cu tastatura sau bateria. Aceasta este si una dintre cele mai serioase probleme, intreaga activitate a laptopului fiind sub controlul afisarii.

Cum verificam daca avem nevoie de o inlocuire display laptop ?

Inainte de a lua in calcul necesitatea de reparare, de inlocuire ecran laptop sau a oricarei alte componente, indicat si recomandat ar fi sa efectuam cateva verificari asupra. Trebuie sa stim cu precizie daca displayul propriu-zis este cel defect, sau sursa acestei defectiuni se datoreaza unei componente soft.

Cea mai usoara si la indemana metoda pentru a face aceasta verificare este prin intermediul conexiunii laptopului la un televizor sau un monitor cu ajutorul unui cablu HDMI. Acest proces poate determina daca vina apartine displayului sau placii video. Daca dupa conectare, imaginea apare pe ecranul monitorului, inseamna ca placa video functioneaza corespunzator si problema vine de la display.

In situatia in care imaginea nu este afisata, exista doua lucruri de luat in calcul:

⦁ placa video este nefunctionala, caz in care trebuie sa optam pentru schimbarea acesteia la un service de specialitate;
⦁ laptopul are nevoie de parcurgerea unei anumite proceduri specifice pentru a putea transmite datele de iesire catre monitorul sau televizorul atasat. anumite modele necesita apasarea simultana a unei anumite combinatii de taste pentru a putea realiza conexiunea cu mijloacele externe de afisare a imaginii;

schimbare-display-laptopIn cazul in care am ajuns, in urma unor verificari finale, la concluzia ca sursa principala a problemei o reprezinta ecranul, nu ramane de facut decat sa apelati cu incredere la serviciile noastre de inlocuire display laptop.

Intreg procesul va avea loc pe loc, in momentul in care va veti prezenta cu produsul la sediul nostru. Tot ceea ce va garantam este faptul ca in procedeul de inlocuire vor fi implicate materiale de calitate, folosite de catre un personal specializat in domeniul reparatiilor de electronice.

Costuri inlocuire ecran laptop

Mai mult de atat, in ciuda acestor facilitati, costul final va fi unul cat se poate de accesibil, in conditiile in care montajul display-ului este gratuit pentru majoritatea modelelor, in asa fel incat sentimentul final sa fie unul de satisfactie si entuziasm, deoarece ati reusit sa fiti din nou posesorul laptopului care de aceasta data este functional, mai ales daca deja va faceati planuri despre cum sa economisiti pentru achizitia unui nou electronic.

Stocul nostru este compus din displayuri pentru aproape orice model de laptop de pe piata si oferim garantie 12 luni pentru orice schimbare display, fiind responsabili in aceasta perioada de orice defectiune ce tine de manopera si nefunctionarea produsului ce v-a fost montat.

Increderea intr-un astfel de serviciu este data de review-urile pozitive pe care le avem de la clientii nostrii, va prezentam un material video in care va este prezentat intreaga activitate in care ar putea fi implicat dispozitivul: