Cum s-a infiintat Power Laptop Service?

Power Laptop Service este un proiect marca Emporis Networks care a luat nastere in anul 2010. Service-ul Power Laptop Bucuresti vine ca raspuns la expansiunea vanzarilor de laptopuri din acel moment.

Andrei si Ionut, cei 2 fondatori Emporis Networks au decis sa extinda activitatea de distributie de piese si subansamble pentru laptopuri prin infiintarea unui centru de service multibrand in Iancului Bucuresti. Provocarile au fost foarte mari pentru acel moment datorita lipsei de forta de munca calificata in repartii laptop. In primii 3 ani de activitate reparatiile erau facute de un singur tehnician. Contractele de service si mentenanta nu incetau sa apara si asta a dus la formarea unei echipe de 4 tehnicieni. Ei au fost specializati in programe de training din Romania si Germania in service-urile marilor branduri de laptopuri : Asus, Samsung, Dell, Hp, Apple.

In acest moment ne putem mandri ca detinem in portofoliu peste 200 service-uri si contracte de mentenanta in intreaga tara. Partenerii nostrii au fost atrasi de tehnologia de ultima ora folosita la repararea laptopurilor si de experienta dobandita de echipa de service dealungul anilor. Reparam orice Brand de laptop indiferent de natura defectului. Toate serviciile le gasiti in str. Sachelarie Visarion nr 13A Piata Iancului Bucuresti

Picture of Andrei R.
CEO si Fondator

Andrei R.

Un pasionat de tehnica si inginerie eletronica innascut! A terminat studii de specialitate la Londra si in anul 2010 a pus bazele primului sau business, un service de reparatii laptop.

Picture of Ionut L.
CTO si Fondator

Ionut L.

Prima experienta cu un laptop reparat a avut loc in 2004 cu un Apple PowerBook G4 primit din America. De atunci a decis sa urmeze studii de specialitate la facultatea Politehnica din Bucuresti si a fondat in 2010 primul Service Multibrand pentru laptopuri.

Picture of Matei G.
Director Service

Matei G.

Matei s-a alaturat echipei in 2012 ca tehnician de service. Este licentiat in eletronica si automatizari. Sutele de laptopuri, reparate cu brio, care i-au trecut prin maini l-au propulsat 3 ani mai tarziu in functia de Director de Service

Picture of Marian E.
Tehnician Service

Marian E.

Din pasiune pentru laptopuri, Marian a ales latura hardware a lor si de 3 ani este tehnician de reparatii in service-ul nostru din Bucuresti

Picture of Monica S.
Tehnician Reparatii

Monica S.

Cu studii tehnice inca in desfasurare, Monica se asigura ca laptopurile voastre vor fi dezasamblate si montate la loc in conditii optime. Experienta dobandita in service-ul nostru este de 2 ani.

Picture of Alex. L
Tehnician Junior

Alex. L

Alex este colegul nostru incepator. In anul 2018 a ales sa se alature echipei tehnice. De atunci testeaza in conditii de stress neuzual, laptopurile reparate. Se asigura ca reparatiile efectuate de colegii lui sunt unele de calitate care pot beneficia de garantie.