Un laptop este caracterizat de o versatilitate remarcabila, fapt care il ajuta sa devina un aliat de incredere pentru orice utilizator. Folosit atat in mediul business cat si ca suport tehnologic in zona de divertisment a propriului nostru camin, laptopul este foarte des intalnit. Il folosim pentru navigarea pe internet, pentru a rula programe de gestiune, pentru a rula fisiere multimedia cat si pentru alte sarcini de zi cu zi, de aici si importanta unui laptop pentru utilizatorul de rand.

Datorita deselor utilizari la care este supus cat si transportului care se efectueaza de foarte multe ori in conditii destul de precare, un laptop este expus socurilor mecanice, impacturilor cu solul sau altor accidente nefericite care ii pot afecta integritatea. Conform cu aceste momente, principala componenta a unui laptop care este afectata de un eventual impact cu solul sau alt obiect este  carcasa.

Ca rezultat al unui accident, fie se va sparge, fie vor aparea fisuri care sunt de cele mai multe ori inestetice, in acest moment fiind necesar sa apelati la un service autorizat capabil sa va ofere servicii de reparatii carcasa sau inlocuire definitiva a acestei componente.

Majoritatea laptopurilor sunt construite din materiale cat se poate de rezistente, fie material plastic de calitate, fie aliaj usor extrem de rezistent. Insa, in urma unui soc puternic, indiferent de natura materialului din care este confectionata carcasa, aceasta se poate sparge, poate prezenta fisuri cat se poate de serioase sau indoituri, lucru care poate agrava atat aspectul estetic cat si pe cel functional.

Power Laptop ofera servicii de inlocuire carcasa pentru orice model de laptop, indiferent de producator sau dimensiunea acestuia. Detinem, in acest moment, colaborari de succes cu furnizori de peste hotare care ne livreaza orice tip de carcasa laptop in vederea efectuarii montajului pe modelul furnizat de dumneavoastra.

Procedura de inlocuire carcasa laptop este una meticuloasa insa ampla noastra experienta cat si uneltele folosite ne ajuta sa obtinem rezultate impecabile. Putem inlocui in totalitate carcasa, inclusiv balamalele, sau va putem oferi reparatii pentru anumite elemente de carcasa, totul pentru a va garanta un rezultat impecabil, similar cu cel pe care producatorul vi l-a pus la dispozitie in momentul in care ati achizitionat laptopul din magazin.

Pentru o cotatie exacta in privinta modelului dumneavoastra dar si pentru a afla care este procedura finala si perioada in care vom inlocui carcasa, va rugam sa ne contactati si sa solicitati suportul unui specialist Power Laptop.