Fie ca este vorba despre un laptop sau un desktop, o unitate de calcul nu poate fi pe deplin functionala daca nu va ingrijiti sa ii instalati driverele care vin la pachet cu diferitele componente care fac parte din arhitectura voastra. De exemplu, un desktop este echipat cu o place de baza, o placa video sau o placa de retea, fiecare dintre aceste componente avand in pachetul de baza un CD sau DVD care va sunt oferite in momentul achizitiei.

Odata instalate driverele celor trei componente mentionate, veti putea utiliza la capacitate maxima optiunile aferente placii de baza, puteti sa va bucurati de intreaga putere a placii video si veti avea acces instant la internetul fix in momentul in care va cablati la un rooter, switch sau priza de internet obisnuita.

Power Laptop Service detine un departament specializat in problemele de natura software ale calculatoarelor si are o capacitate remarcabila de a va ajuta cu instalarea de sisteme de operare si drivere precum si cu actualizarea sau repararea lor. Pentru a intelege mai bine in ce consta intreaga noastra procedura de instalare drivere, va prezentam doar cateva dintre actiunile pe care le intreprindem precum si motivul pentru care trebuie sa apelati la profesionisti atunci cand vine vorba despre sanatatea computerului vostru.

Instalare driver placa de baza

instalare drivereDriverul placii de baza este cel mai important aspect de natura software pe care trebuie sa il instalati odata ce a fost instalat sistemul de operare. Toate computerele sunt echipate cu un astfel de driver si este necesar ca instalarea sa sa fie efectuata intr-un mod corespunzator, care sa nu puna in pericol buna functionare ulterioara si sa va ofere o functionare corespunzatoare.

Se intampla ca anumite calculatoare sau laptopuri sa detina un driver al placii de baza mult mai complex, care sa cuprinda atat driverul pentru placa de sunet sau pentru placa de retea. Aceste modele vin cu aceste divizii integrate pe placa de baza, din acest motiv o sa se instaleze din aceeasi sursa mai multe functii ale calculatorului.

Instalare driver placa video

Ai incercat sa te joci sau sa editezi intr-un program de grafica imediat dupa instalarea sistemului de operare insa aplicatiile sau jocurile tale au dat rateuri. Este mai mult decat sigur ca nu a fost instalat driver-ul placii video, drept pentru care se impune o setare corecta din partea profesionistilor. Instalam drivere pentru placa video si facem setarile corespunzatoare pentru a utiliza la maxim resursele alocate de catre modulul grafic al computerului/laptopului vostru.

Instalare driver placa de retea

Fara driverul placii de retea nu vei putea naviga pe internet, probabil principala activitate a oricarui proprietar de desktop sau laptop. Pe langa aplicatia venita odata cu placa de retea, va fi necesara construirea unei retele locale precum si configurarea acesteia pentru o conexiune la internet stabila. Echipa noastra ofera toate aceste servicii si te va ajuta sa te poti conecta in deplina siguranta la reteaua ta de internet fix.

Instalare TV Tuner & monitor

Daca ai de gand sa folosesti laptopul sau desktop-ul si pe post de televizor, TV Tunerul este o unealta excelenta. Oferim instalare de driver pentru TV Tuner, instalare de driver pentru orice monitor si setari de specialitate care iti vor oferi cea mai buna grafica precum si un cadru optim de a urma canalele TV preferate de la biroul calculatorului tau.

Pentru preturi si alte informatii despre cum poti comanda aceste servicii, te rugam sa accesezi pagina de contact si sa intri in contact cu unul dintre specialistii nostri.