Efectuam orice reparatie pe placa de baza a MacBook-ului dumneavoastra. Dispunem de aparatura de ultima generatie pentru a putea schimba / repara orice microcomponenta a unei placi de baza Macbook. Inginerii nostrii specializati in inginerie electronica sunt dispusi sa rezolve orice problema aparuta la laptopul tau Apple. Orice defect al laptopului tau reprezinta o provocare pentru ei.

Operatiunile de reparatie pe care le putem efectua pe un Macbook cu placa de baza defecta in service-ul nostru pentru Apple:

– Diagnoza placa de baza Apple MacBook;

Diagnoza unei placi de baza Apple este GRATUITA daca alegi sa repari laptopul la noi. In urma ei putem afla defectul exact si va putem comunica pretul reparatiei. De obicei diagnoza dureaza intre 24 si 48 ore. Daca dupa aflarea diagnosticului si a pretului reparatiei nu doresti sa dam curs reparatiei, vei fi taxat cu 80 ron.

– Reballing Northbridge Apple MacBook;

Cu ajutorul unei statii BGA Reballing complet computerizata, de ultima generatie, efectuam relipirea chipurilor cu bile fara plumb de o rezistenta mai mare decat a celor din fabrica.
Pret reballing northbridge laptop Apple : 300 – 800 ron ( in functie de model)

– Reballing Southbridge Apple MacBook;

Folosim cea mai noua statie BGA Reballing de pe piata, cu site din titan, pentru a relipi chip-ul Southbridge al Macbookului tau (chip-ul care leaga perifericele) .
Pret reballing southbridge laptop Apple : 300 – 800 ron ( in functie de model)

– Relipire / inlocuire mufe cuplare periferice;

Fie ca relipim cu aer cald, cu o statie de lipire sau facem o lipitura la rece, iti garantam reparatii ale mufelor de pe placa de baza fara a modifica in niciun fel designul din fabrica al placii.
Pretul relipirii / inlocuirii oricarei mufe de conectare a perifericelor Apple este de  200 ron .

– Schimbare mufa usb MacBook;

Schimbam sau relipim mufele USB al laptopurilor MacBook chiar daca aveti nevoie de o mufa USB , USB 2.0 sau USB 3.0 .
Pretul schimbarii unei mufe USB pentru Apple este: 200 ron.

– Schimbare mufa audio MacBook;

Mufele audio se schimba cu mufe din stoc. Operatiunea este una delicata pentru ca implica caldura pe suport de plastic. Noi insa iti garantam reparatia mufei de la laptopul tau Macbook timp de 6 luni.
Pretul schimbarii unei mufe audio MacBook este : 200 ron.

– Schimbare mufa HDMI MacBook;

Fara a ne limita la mufele enumerate mai sus, putem repara sau schimba orice tip de mufa cu care Apple MacBook-ul tau a fost dotat.
Pretul schimbarii unei mufe audio MacBook este: 200 ron.