Inlocuire display Apple Macbook Air A1369 A1466 2010

MONTAJUL ECRANULUI, LA ACEST MODEL DE LAPTOP, ESTE FOARTE LABORIOS SI NECESITA ATENTIE SPORITA. NU RECOMANDAM SCHIMBAREA ACASA A ACESTUI ECRAN!

Pentru inceput, trebuie incalzita rama ecranului pentru inmuierea adezivului, adeziv ce este este foarte puternic. Dupa incalzire, rama trebuie indepartata cu foarte mare atentie, pentru a nu fi deteriorata.

Dupa inlaturarea ramei se demonteaza ecranul vechi, procedeu ce trebuie efectuat cu maxima atentie pentru a nu deteriora foliile dispersoare si polarizatoare ce se afla in spatele ecranului. La fel ca in cazul ramei, marginile ecranului trebuiesc incalzite inainte de demontare deoarece sunt lipite de capacul de display. Atentie! Inainte de inlaturarea ecranului vechi trebuie deconectata bateria!

Acum, ca avem ecranul vechi demontat, aplicam adezivul nou pentru fixarea ecranului si a ramei. Am pozitionat corect ecranul si rama si le-am prins cu clestii de fixare pentru a ramane pe pozitie pana la intarirea definitiva a adezivului.

In mod normal, rama display-ului si foliile polarizatoare la modelul Apple Macbook Air A1369 A1466 se inlocuiesc cu altele noi, dar am reusit sa le reutilizam pe cele vechi.

Rezultatul: Inca un client multumit!

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *