Curatare praf Apple Macbook Pro Retina A1425

Procedura a fost una destul de complicata si de lunga durata deoarece produsul a fost foarte prafuit. Este poate Apple Macbook A1425 ce ne-a generat cele mai multe complicatii de pana acum. Aproape toate componentele interne erau acoperite de praf, inclusiv ventilatoarele procesorului si cele ale placii video. Acestea functionau din ce in ce mai greu si asta se vedea in eficienta lor. Laptopul se supraincalzea si se oprea destul de des.

La fiecare utilizare a laptopului componentele sufereau din cauza temperaturilor foarte ridicate, iar dispozitivul risca defectiuni grave daca ar fi fost folosit in aceste conditii pentru o perioada indelungata. Curatarea a fost facuta cu atentie si urmata de inlocuriea pastei termoconductoare cu una Arctiv Silver MX4 de calitate. Acele opriri necontrolate ale electronicului au incetat dupa incheierea acestei proceduri, iar laptopul a revenit la starea initiala de functionare.

ATENTIE!

Recomandam tururor posesorilor de Macbook si nu numai, sa se prezinte la un interval de maxim 6 luni pentru revizia sistemului de racire. In cele mai multe cazuri, o curatare la momentul potrivit, face diferenta intre un laptop functional si unul defect!

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *